Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Papírzacskó, papírtasak

Többféle méretű és típusú papírzacskó, papírtasak közül választhatnak a Topcsomagolás vásárlói. Magas minőségű termékek, kedvező áron, ezt kínáljuk mi. Papírzacskóra, papírtasakra bármikor szükséged lehet, akár kisebb, akár nagyobb mennyiségben. Ezek a Topcsomagolásnál egyedi grafikával, emblémával, logóval is rendelhetők.

Papírzacskó, papírtasak magas minőségben

A papírzacskók és tasakok kiváló reklámhordozók, nem véletlen, hogy egyre nő a népszerűségük. A kínálat, mint ahogy a felhasználás lehetősége is sokféle. A Topcsomagolásnál vannak éltalpas oldalredős papírzacskók ablak nélkül, vannak ablakos változatban is, vannak talpas oldalredős tasakok és olyanok is, melyek aprócikkek számára készültek. A pékáru tasakok is többféle méretben elérhetők, mint ahogy a bizsu- és ékszertasakok, ajándéktasakok is. Mindezt magas minőségben kínáljuk mi a Topcsomagolásnál.

Saját reklámhordozó

A reklámhordozók jelentősége mit sem csökkent az online világ erősödésével. Hisz nincs is jobb reklám, mint maga a fogyasztó, a vásárló, aki a te logóddal rendelkező papírzacskót, papírtasakot használja. Hol lehet papírzacskót venni? A kérdés adott, és a válasz a Topcsomagolás, ahol méretet és típust tekintve is széles kínálat várja a vásárlókat. Fehér papírtasak, papírzacskó, szalagfüles papírtáska, mini papírtasak, natúr papírzacskó – mindezen termékekre folyamatosan nő a kereslet. Egyre több és több ilyen termék készül a Topcsomagolásnál is. A papírtasakoknak rengeteg előnyük van a műanyaggal szemben. Egyrészt a környezetvédelmi tényezőket figyelembe véve is ideálisabb egy papírzacskó választása. Ezek újra és újra használhatók és ha már nincs rájuk szükségünk, akkor szelektíven tudjuk gyűjteni ezeket a tasakokat.

Milyen papírzacskó, papírtasak érhető el a Topcsomagolásnál?

A Topcsomagolás webáruház saját logós, mintás termékek elkészítését is vállalja, kedvező, olcsó áron. A termékekkel kapcsolatos vélemények meggyőzőek. Olcsó és egyben minőségi papírtermékek, netes rendelés, kiváló minőségű gyártás – ezek mind-mind a Topcsomagolkás mellett szólnak. Hogy milyen papírzacskókat, papírtasakokat kínálunk mi? Natúr, fehér papírtasakokat, többféle méretben, személyre szabottan emblémázva. A papírzacskók feliratozása is többféle méretben lehetséges, így mindenki ki tudja választani a számára ideális zacskó- és emblémaméretet. Sőt, arra is van lehetőség, hogy a tasak mindkét oldalára rákerüljön az embléma vagy a logó. Sokszor annak is nagy marketingértéke van, ha látjuk, hogy mit is rejt a papírzacskó. Ezért gyártunk mi ablakos papírzacskókat is, melyek szintén többféle méretben elérhetők, natúr színben. A kínálatban natúr és fehér talpas tasakok is elérhetők, de az aprócikk tasak kategória is tartogat meglepetéseket. Többféle méretben olyan papírtasakokat, melyek élelmiszer csomagolására is alkalmasak és fehérített papírból készülnek. Minden méretnél fel van tüntetve, hogy milyen súlyt bír el a tasak, ezen felül pedig vannak kifejezetten pékárú tasakok is, melyek akár 2 kg-ot is elbírnak. Többféle színben, mintával kaphatók azok az apró papírtasakok, melyeket bizsuk, ékszerek tárolására gyártunk, és természetesen az ilyen tasakok esetében is van lehetőség az emblémázásra, akár mindkét oldalon. A papírzacskó, papírtasak nemcsak azért hasznos, mert dolgokat tudunk benne tárolni, hanem azért is, mert egyedileg emblémázva kiváló reklámhordozója is lehet a márkánknak.

Tekintse meg a kínálatunkban szereplő műanyag tasakokat, zacskókat, vagy éppen a ruhazsákokat!

Milyen előnyei vannak a papírtasaknak, papírzacskónak?

A papírtasak, papírzacskó használata manapság széles körben elterjedt, aminek több oka is van. Az általunk forgalmazott tasakok és zacskók minőségi, természetes alapanyagokból készülnek, így biztosítva, hogy többször is fel lehessen őket használni, szemben a műanyagokkal, védve a környezetet.

Termékeink további előnye, hogy vállalkozását egyszerűen tudja velük reklámozni, mivel cégének logóját, arculati elemeit egytől-egyig meg lehet rajtuk jeleníteni. A tasakokkal, zacskókkal így nemcsak Ön, hanem vásárlói, megrendelői is jó hírét vihetik a cégének, ha azokat a vásárlás után még felhasználják.  

Termékeink kedvező áron, többféle változatban is elérhetőek a kínálatunkban:

·        éltalpas, oldalredős, ablak nélküli papírzacskó,

·        éltalpas, oldalredős ablakos papírzacskó,

·        talpas, oldalredős papírtasak,

·        aprócikkek számára gyártott tasakok