Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Papírtáska

Papírtáska előnyei

A papírtáska előnyei megkérdőjelezhetetlenek, nálunk pedig többféle méretben és típusban elérhetők. Legyen szó akár szalagfüles, akár sodrott füles táskáról, de ugyanígy vannak itt széles talpú elviteles táskák és papírból készült italtasakok, italtartók.

A papírtáska környezetbarát

Aki papírtáskát használ műanyag helyett, máris sokat tesz a környezetéért. A papír természetes, szelektíven gyűjthető, és újrahasznosítható anyag. Így az, ha reklámtáskaként papírt használunk, nagymértékben hozzájárul az ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez. A papírzacskó felhasználása igen sokrétű, a Topcsomagolás pedig minden igényt kielégítően gyártja és forgalmazza táskáit, akár saját emblémával, logóval is.

A papírtáska ár függ annak méretétől és típusától, ezeket az árakat pedig megtalálod a webáruházban. Online rendelés, alacsony árak – ezeket kínáljuk mi. A gyártás során is többféle termék készülhet, a kínálat tehát egyre szélesedik, vannak egyebek mellett zsinórfüles, sodrott füles és szalagfüles táskák. Ehhez még jönnek a nyomott, tehát logózott verziók. Aki olcsó papírzacskót keres, akár egyedi emblémával, a Topcsomagolásnál a helye, a vélemények, visszajelzések is pozitívak a papírból készült reklámtáskákkal kapcsolatban.

A papírtáska megrendelése

Papírtáska rendelés az interneten keresztül is lehetséges a topcsomagolas.hu weboldalon, itt láthatók az árak is, logózás esetében pedig érdemes árajánlatot kérni. Készletről azonnal elérhető a legtöbb termék, természetesen a logózásra, nyomtatásra várni kell. De hogy mi mindenre is használhatók ezek a táskák? Egy emblémázott szalagfüles táska kiváló reklámhordozó, melyet egy, de akár több színnel is van lehetőség nyomtatni. Ezek a fehér és barna papírzacskók már kis mennyiségben, akár 100 darabtól megrendelhetők saját mintázattal, rövid határidővel. Környezettudatos választás, hisz újrahasznosítható. Fehér és natúr barna színekben is elérhetők ezek a szalagfüles táskák, többféle méretben, és minél nagyobb mennyiséget rendel valaki, annál kedvezményesebb áron teheti ezt meg.

Papírtáska

Papírtáska többféle típusban és méretben

Típusok

A legjobb ár-érték arányú táska a sodrott füles táska, ami egyben a legtartósabb választás is. Mivel tartós és 100-120g/m2 vastagságú papírból készül, ezért igazán jó választás, hisz tovább használható. Így újra és újra hírét viszi vállalkozásunknak egy ilyen egyedileg nyomtatott papírzacskó. A logóval egyedileg emblémázott papírtáska készítés során, egyedi árajánlat alapján szintén többféle méretben rendelhetőek a különböző táska típusok. Logózással akár több színben is elérhetőek, és itt is jár a mennyiségi kedvezmény. Ha fontos a prémium minőség és évtizedes múlttal rendelkező szakértőktől rendelne, akkor itt érdemes ajánlatot kérni és rendelni. Az elviteles ételdobozok számára tervezett és gyártott elviteles papírzacskók népszerűsége is töretlen, ezek széles talppal rendelkeznek, hogy az étel ne boruljon ki bennük. Többféle méretben elérhető a webshopban, fehér és natúr színben, vagy logózva. Az összes közül a zsinórfüles jelenti az elegáns választást, a prémium kategóriát. Céges ajándékok számára az egyedi papírtáska készítés jelent jó választást, tartós, hosszú élettartamú, ha pedig egyedileg logózott, akkor a reklámértéke is hosszabb ideig fennáll. A Topcsomagolásnál pedig akár fotóminőségben is nyomtatható, emblémázható, fényes vagy matt fóliával és választható színű zsinórfüllel. Céges ajándékozáshoz tökéletes megoldás a nyomtatás nélküli üres vagy az egyedileg emblémázott italtasak, illetve italtartó zacskó. A papírtáska széles körben használható, egy környezetbarát választás, melynek reklámértéke is magas.

Méretek

A normál szalagfüles négy, a sodrott füles öt méretben, az elviteles táskák három méretben elérhetők nyomatlanul és emblémázva is. A nyomatlan zsinórfüles reklámtáska a négy különböző méretén kívül italos kivitelben azonnal megvásárolható készletünkről, míg az exkluzív egyedileg emblémázott zsinórfüles papír reklámtáska 120 különböző méretben rendelhető bármilyen nyomtatással.

Tekintse meg papírzacskó és papírtasak kínálatunkat is!