Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Celofán tasak jellegű BOPP zacskó

A celofán tasak jellegű BOPP zacskó egy költséghatékony díszítő kereskedelmi csomagoló zacskó, mely kis tételben is megvásárolható a papírtáskák mellett. BOPP tasakként is szokták emlegetni, nagy előnye, hogy víztiszta, csillogó hatású tasak, mely átlátszósága révén engedi látni a benne lévő terméket. Többféle méret érhető el belőlük, méretenként 100 db kiszerelésekben található meg a webáruházban. Mivel egy kedvelt termékről van szó, ársávokat alakítottunk ki, vagyis nagyobb mennyiség rendelése esetén olcsóbb árat tudunk biztosítani. A vásárlói vélemények és adatok alapján az egyik legkeresettebb termék. Ez a celofántasak típus a legegyszerűbb és legolcsóbb kivitele a műanyag tasakoknak. A rendelést online egyszerűen és gyorsan lehet leadni, a kiszállítás pedig készletről rövid határidővel történik.

Celofán tasak jellegű BOPP zacskó zárhatóságáról

A celofán tasak jellegű BOPP zacskóknak létezik ragasztócsíkkal ellátott kivitelük, ám az ide tartozó termékek nem azok, tehát a zárhatóságukról külön kell gondoskodni. Természetesen a termékek között megtalálható a tasak és zacskó lezáró átlátszó körcímke, mely többféle méretben érhető el. Természetesen van lehetőség egyedi címke készítésére is, melyet saját felirattal és logóval látunk el a megrendelő igényei alapján.

A oldalredős és hát-hegesztett celofán BOPP tasak számos területen felhasználható, ugyanakkor elsősorban az élelmiszeripari szemes és por alakú termékek tárolására szokták alkalmazni, mint a tészták, magok, lisztek, édességek, bonbon, vagy fűszerek esetében. A celofán tasak jellegű BOPP zacskóban természetesen akár ékszer vagy fénykép is tárolható.

Tekintse meg webshopunk teljes kínálatát, köztük a futártasakokat is!

Rendezés:

Tasak és zacskó lezáró átlátszó körcímke

Cikkszám: 5004
Raktáron
2,50 Ft + ÁFA (3,18 Ft)

2 cm-es tasak lezáró átlátszó körcímke

Cikkszám: 5122
Raktáron
1,90 Ft + ÁFA (2,41 Ft)

Miért ajánljuk a BOPP zacskót?

A BOPP zacskó egy kifinomult celofán tasak jellegű csomagoló zacskó, amely tartós, környezetbarát és egyben dekoratív is. Vízhatlan anyagból készült, így újra és újra felhasználható a legváltozatosabb módokon. Átlátszó, ezért látni engedi a benne elhelyezett tárgyat. Díszítését igazán egyedivé lehet tenni, mivel kérésre az átlátszó körcímkére céges logót és szöveget is tudunk helyezni. Kis- és nagytételben egyaránt megvásárolható, ám nagyobb volumenű beszerzés esetén kedvezményeket biztosítunk.

Milyen termékek tárolására alkalmas a BOPP zacskó?

Elsősorban szemes és por alakú termékek tárolására használják az élelmiszeriparban, mivel kiválóan zárható. Édességeket, lisztet, fűszereket, magokat vagy éppen mákot lehet benne könnyen tartani. Ugyanakkor a kereskedelemben és további területeken is előszeretettel alkalmazzák, mivel igényesen lehet vele csomagolni, például fényképeket, ékszereket vagy kézműves termékeket.

Celofán tasak rendelését egyszerűen leadhatja online, és pár nap múlva már Önnél is van. Válasszon termékeink közül!